Autor Wątek: gdzie AC OC?  (Przeczytany 539 razy)

Offline Bingo125

• Zupełnie zielony
  • *
  • Reputacja: +0/-0
gdzie AC OC?
« dnia: Listopad 13, 2011, 22:38:23 pm »
Czesc,

Kupilem sobie autko. Jest to moje pierwsze auto wiec nie mam zadnych znizek na AC/OC i nie chce robic nikogo wspolwlascicielem. Szukam oferty, ktora laczy ze soba niska stawke z pewnoscia ubezpieczenia. Na razie bylem w:

mBank - ~2500zl na rok

Hestia - 4400zl na rok

Allianz - ~2500zl na rok

Dzis wybiore sie jeszcze do PZU, ale watpie zeby mieli bardziej atrakcyjna oferte.

Czy ktos z Was ma ubezpieczenie przez mBank? Jakos najbardziej mi podchodzi ich oferta. Wiem, ze sam mBank to tylko posrednik, bo ubezpieczenie jest tak naprawde w odpodwiednich firmach ubezpieczeniowych (Benefia, HDI, Go!Direct).

Podzielcie sie Waszymi spostrzezeniami i doswiadczeniami w tej sprawie.

Pozdrawiam!

Offline mariusz_wawa

• Newbie
  • *
Odp: gdzie AC OC?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 25, 2011, 15:55:42 pm »
Ostatnio ubezpieczałem swoje auto w zakresie OC. Zrezygnowałem z PZU, bo dowalili mi na ten rok podwyżkę 20%, a jazda bezszkodowa...
Wyszukałem w necie, że najtaniej ma mBank i Liberty Direct. Wybór padł na Liberty, bo dorzucili gratis Assistance. Dostałem zniżkę dla nowych klientów. Jakby ktoś był zainteresowany to proszę bardzo sprawdzić sobie ile wyjdzie na: https://www.libertydirect.pl/libertyapp/kalkulator-OC-AC.html

Na dole strony trzeba podać kod promocyjny Liberty Direct: 90982389
Daje on rabat 50zł na OC i 100zł na AC.

Jakby ktoś był chętny to proszę korzystać :)

Offline nonek

• Newbie
  • *
Odp: gdzie AC OC?
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 29, 2011, 15:30:29 pm »
jeśli chodzi o oc to niska składka wychodzi w firmie Benefia, tu jest kalkulator oc. Zamówiłem u nich polisę w zeszłym tygodniu.