Autor Wątek: Jak dobrze sprzedać zadbane auto  (Przeczytany 2910 razy)

tupciu

• Gość
Jak dobrze sprzedać zadbane auto
« dnia: Lipiec 02, 2009, 14:05:31 pm »
Kilka miesięcy temu chciałem sprzedać auto ojca, (VW Passat) przebieg średni 20 tys rocznie. Ojciec kupił go w salonie co jak na tamte czasy nie było może zbyt częste. Cała historia zaczęła się w momencie gdy chcieliśmy go sprzedać. Małe zainteresowanie (chyba że nie umieliśmy pisać ogloszeń ale inne wyglądały podobnie) było wręcz przygnębiające, a wszystko wg. mnie przez cenę, nasza cena odbiegała o jakieś 20% od cen aut na pierwszysch msc w otomoto itp. Ale przecież nikt o zdrowych zmysłach nie sprzeda auta po takich cenach... Właśnie wtedy postanowiłem stworzyć coś nowego - www.sprowadzanieaut.pl  jestem ciekaw jak wam się podoba pomysl.

pozdrawiam

Offline cat11

• Znawca tematu
  • Reputacja: +0/-0
Odp: Jak dobrze sprzedać zadbane auto
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 02, 2009, 15:26:13 pm »
fajna reklama...  :D

kluiwert1

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 15, 2010, 08:38:15 am »
Hej! Ja  sprzedawałem niedawno swojego starego malucha, który już nie jest mi do niczego potrzebny, gdyż go nie używam.
Firma mieści się w Wielkopolsce i znajduje się tam jeden z lepszych Skupów Samochodowych w tym regionie.Firma przyjmie także auta uszkodzone
  , po wypadkach, bądź kolizjach.Często zdarza się, że nie mamy co zrobić z autem, wtedy właśnie z pomocą przychodzą takie miejsca gdzie możemy bardzo łatwo i za dobrą cenę sprzedać swój stary wysłużony już samochód.

buma

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 15, 2010, 09:07:50 am »
Za dobrą cenę tzn jaką ??? ile dostałeś za swojego malucha