Forum Motoryzacyjne 4Kółka.pl - Porozmawiajmy o motoryzacji!
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
Rejestracja
Auto Forum 4Kółka.pl
»
Forum motoryzacyjne
»
O motoryzacji
»
Co o tym sadzicie?
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: Co o tym sadzicie? (Przeczytany 1673 razy)
hellomoto
Gość
Co o tym sadzicie?
«
dnia:
Maj 30, 2011, 13:19:29 pm »
Co sadzicie o tej stronie?
http://www.idiotanadrodze.pl
?
Zapisane
Auto Forum 4Kółka.pl
Co o tym sadzicie?
«
dnia:
Maj 30, 2011, 13:19:29 pm »
cat11
Znawca tematu
Wiadomości: 1615
Reputacja: +2/-0
Odp: Co o tym sadzicie?
«
Odpowiedź #1 dnia:
Maj 30, 2011, 20:26:58 pm »
sądzimy że to spam
Zapisane
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
Auto Forum 4Kółka.pl
»
Forum motoryzacyjne
»
O motoryzacji
»
Co o tym sadzicie?