Westlake? to jakaś firma krzak, ja bym tego nie kupował bo może to być niebezpieczne
Owszem jest to niski profil, nawet bardzo niski, przygotuj się na wypadanie plomb z zębów na każdej dziurze

BTW czy jeździłeś kiedyś na niskim profilu oraz szerokich oponach? Jeśli tak to wiesz z czym to się wiąże, jeśli nie to podpowiem, niski profil jak już wyżej napisałem spowoduje dość twardą pracę zawieszenia(opona niemal przestaje amortyzować), musisz też zapomnieć o jeździe po dziurach i podjeżdżaniu pod krawężniki, ryzyko uszkodzenia felgi także rośnie. Sprawa druga to szerokie opony, autko na takich oponkach będzie dość niestabilne na drodze gdzie są jakieś nierówności lub koleiny. Miałem okazję prowadzić BMW 525 z oponami szerokości bodajże 215 a potem dokładnie to samo auto na oponach 175mm i różnica była diametralna. Na tych węższych prowadziło się normalnie i wydawało się przyklejać do jezdni, na szerszych miało tendencję do wyskakiwania z kolein na różne strony, generalnie utrzymanie się na drodze przypominało akrobacje cyrkowe

Oczywiście na jest i druga strona medalu tj wygląd, auto na dużych kołach z szeroką gumą wygląda świetnie i temu chyba nikt nie zaprzeczy
Wracając do opony - jeśli będziesz jeździł jak emeryt możesz kupić tego krzaka ale jeśli będziesz przekraczał 120-140km/h to nie ryzykował bym, podejrzewam że jej właściwości będą średnie lub kiepskie więc droga hamowania będzie dużo dłuższa niż na markowej oponie, to już lepiej kupić używaną markową oponę w podobnej cenie, np taką
http://moto.allegro.pl/item1193341372_opony_205_40r17_205_40_r17_pirelli_p7000_2x7mm.html